آناناس ميوه نواحي گرمسيري محسوب ميشود و داراي طعمي بين شيرين و ترش بوده و لذيذ و مقوي است.
زمان تهيه و پخت: يك ساعت و سي دقيقه
مقدار تهيه: براي 16 نفر
مواد لازم براي تهيه كيك آناناس:
آرد: 2 پيمانه
بيكينگپودر: 2 قاشق چايخوري
روغن: يك پيمانه
شكر: يك و نيم پيمانه
تخممرغ: 6 عدد
پودر وانيل: يك قاشق چايخوري
بادام بو داده: يك چهارم پيمانه
آناناس: يك پيمانه تازه يا كنسرو شده
آب آناناس يا آب: يك پيمانه
طرز تهيه:
• كف و ديوارههاي يك قالب را چرب كنيد و آرد بپاشيد.
• فر را از قبل روي دماي 350 درجه فارنهايت گرم كنيد.
• آرد و بيكينگ پودر و وانيل را با هم مخلوط كنيد.
• با استفاده از هم زن، زردههاي تخممرغ را با شكر خوب هم بزنيد تا كف كنند و رنگ مخلوط روشن شود.
روغن و آب آناناس يا آب را خوب با هم مخلوط كنيد سپس آن را به آرامي درون مخلوط آرد بريزيد. در اين جا ميتوانيد نصف پيمانه از تكههاي آناناس را به مخلوط اضافه كنيد.
• سفيدههاي تخممرغ را خوب هم بزنيد تا كف كنند و به آرامي آنها را داخل مخلوط فوق بريزيد.
• مايه را درون قالب بريزيد و به مدت 30 دقيقه در فر حرارت دهيد سپس حرارت را تا دماي 250 درجه كاهش داده و 20 دقيقه ديگر نيز آن را حرارت دهيد.
• بگذاريد مايه درون قالب به مدت 20 دقيقه خنك شود. سپس آن را از قالب بيرون آوريد.
duste azz behetun tabrik migam ke enqad active hastin