شيريني اين سوپ مربوط به هويج و تندي آن مربوط به زنجبيل است.
زمان تهيه: 10 دقيقه
زمان پخت: 20 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
هويج: نيم كيلو
پياز: يك عدد، متوسط
كرفس: يك شاخه، خرد شود.
زنجبيل: يك قاشق غذاخوري، رنده شود.
آب مرغ: 5 پيمانه
پوست رنده شده و آب نصف يك عدد ليمو
كره يا روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري
نمك: به مقدار لازم
طرز تهيه:
• كره يا روغن زيتون را درون ظرفي روي حرارت متوسط گرم كنيد.
• پياز، كرفس، هويج، و نمك را درون روغن با حرارت كم سرخ كنيد تا نرم شوند.
• زنجبيل را به محتواي ظرف اضافه كرده و 2 دقيقه ديگر آنها را تفت دهيد.
• آب مرغ را به ظرف اضافه كرده و بگذاريد مواد داخل ظرف با حرارت كم بجوشند.
• با استفاده از يك همزن، سوپ را به صورت پوره درآوريد و به آن پوست و آب ليمو را اضافه كنيد.
• پس از اينكه كمي خنك شد آن را درون كاسههاي كوچكتر بريزيد و ميل كنيد.
جواب دیں