مواد لازم برای 6 نفر :
آب مرغ : یک چهارم پیمانه
سیر له شده : 3 بوته
ریشه زنجبیل رنده شده : 1 قاشق سوپخوری
سس سبوس یا سویا : 1 قاشق سوپخوری
روغن کنجد : 1 قاشق چایخوری
دارچین : نصف قاشق چایخوری
سینه بدون استخوان بوقلمون : 1 تکه
انبه خرد شده : 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
در کاسه بزرگی آب مرغ و سیر و زنجبیل و سس سبوس و روغن کنجد و دارچین را با هم مخلوط کنید .
با یک چاقوی تیز چندین شکاف روی سینه بوقلمون ایجاد کنید .
سینه بوقلمون را درون کاسه ای گذاشته و مخلوط سیر را روی آن ریخته و بگذارید به مدت یک شبانه روز بماند تا مواد جذب سینه بوقلمون شود .
پیشتر گریل اجاق را روشن کنید .
بوقلمون را در سینی فر بگذارید و بقیه مواد را دورش قرار دهید و در فر بگذارید . بعد دریچه گریل را باز کنید و بوقلمون را برگردانید و با قاشق انبه را روی آن بریزید . بگذارید بوقلمون به مدت 5 تا ده دقیقه در دمای 170 درجه فارنهایت پخته شود . سپس آن را از فر خارج کنید و پس از ده دقیقه که سرد شد به تکه های کوچک تقسیم و سرو کنید
جواب دیں