مواد لازم
تخم مرغ:6 عدد
شکر:1 ليوان
آرد:1 ليوان
بيکينگ پودر:1 قاشق غذاخوري
وانيل:1/2 قاشق چايخوري
مواد لازم براي کرم کيک:
خامه:1 ليوان
دريم ويپ:2 پاکت
ميوه مخلوط:1 ليوان
شکر:1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي تزئين:
ميوه هاي کيوي،هلو،توت فرنگي و خامه زده شده
طرز تهيه:
در ظرفي شکر را با تخم مرغ و وانيل با همزن برقي به مدت 5 الي 10 ديقه بزنيد.
آرد و بيکينگ پودر را به تدريج به مواد اضافه کرده با همزن دستي بزنيد. ظرف مخصوص کيک را چرب کرده کمي آرد بپاشيد مواد را در ظرف بريزيد سپس ظرف را در فري که از قبل گرم کرده ايد بگذاريد تا کيک به مدت 40 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد بپزد. کيک را از فر خارج کرده کنار بگذاريد تا خنک شود. دريم ويپ ، خامه و شکر را با هم مخلوط کنيد. کيک را از ظرف خارج کرده سپس با يک کارد آن را از وسط به دو نيم کنيد. کرم آماده شده را روي کيک کشيده روي کرم را کنسرو ميوه مخلوط بدون آب بريزيد سپس نيمه کيک را روي آن بگذاريد. کيک را طبق شکل از وسط به دو نيم کرده کنار هم بگذاريد. روي کيک را طبق شکل با خامه زده شده و ميوه تزئين کنيد. کيک را در يخچال بگذاريد تا خنک شود.
کيک پروانه اي
جولائی 3, 2010 بذریعہ سر آشپز
جواب دیں