مواد لازم: شير: يك پيمانه، خمير ترش: يك قاشق سوپخوري، روغن آب كرده يا روغن زيتون: يك دوم پيمانه، آرد: به ميزان لازم (به اندازهاي كه خمير به دست نچسبد) و نمك: يك قاشق چايخوري
طرز تهيه: خمير ترش و نمك را در شير حل و روغن را به آن اضافه كنيد و پس از آن به تدريج آرد را به آن اضافه كنيد تا خميري كه به دست نچسبد و زياد خشك و سفت نباشد به دست بيايد. حالا خمير را خوب ورز بدهيد و روي آن را بپوشانيد تا چند ساعت استراحت كرده و به اصطلاح ور بيايد. با اين مقدار مواد ميتوانيد حدود نيم كيلو خمير پيتزا به دست بياوريد و دو عدد پيتزا تهيه كنيد.
جواب دیں