پودينگ ليموترش از جمله دسرهايي است كه براي درست كردن آن زمان زيادي لازم نداريد؛ شما ميتوانيد در مدت زمان يك ساعت دسري خوشمزه با طعم ليموترش آماده كرده و بعد از شام ميل كنيد
مواد لازم براي 4 نفر:
– 50 گرم يا يك و يكچهارم پيمانه كره
– خلال پوست و آب 2 عدد ليموترش
– 115 گرم يا يكدوم پيمانه پودر قند
– 2 عدد تخممرغ (سفيده و زرده آن جدا شود)
– 50 گرم يا يك و يكدوم پيمانه آرد سفيد
– يك قاشق چايخوري بيكينگ پودر
– 300 ميليليتر يا يك و يكچهارم پيمانه شير
– مقدار كمي كره براي چرب كردن ظرف
طرز تهيه:
1 – فر اجاق گاز را روي 190درجه سانتيگراد يا 375درجه فارنهايت يا شماره 5 قرار دهيد. يك ظرف سراميكي گود مخصوص فر آماده كرده و كف و ديواره آن را با كمي كره چرب كنيد.
2 – خلال پوست ليموترش، 50گرم كره و پودر قند را در يك كاسه بلوري ريخته و به وسيله قاشق چوبي، خوب با هم مخلوط كنيد تا مخلوط حاصل، كرمي بيرنگ شود. سپس زردههاي تخممرغ را همراه آرد و بيكينگ پودر به اين مخلوط اضافه كنيد و اين بار مواد را خوب با هم مخلوط كنيد. پس از آن، آب ليموترش تازه و شير را كمكم بيفزاييد.
نكته: همزن را به صورت مايل در كاسه قرار دهيد.
3 – پس از آنكه مخلوط را هم زديد، سر همزن را شسته يا عوض كنيد، سپس در يك كاسه تميز ديگر سفيده تخممرغها را بريزيد و خوب هم بزنيد تا سفيدهها سفت شده و پف كند.
نكته: براي امتحان كافي بودن ميزان همزدن سفيدهها، كاسه را كج كنيد؛ اگر سفيده در حال بيرون ريختن از ظرف بود، يعني مدت زمان بيشتري بايد هم زده شود.
در غير اين صورت، آماده است.
4 – سفيده زده شده را با يك قاشق فلزي كمكم به مخلوط ليمويي اضافه كرده و سپس در ظرف مخصوص فر بريزيد. از اين مرحله به بعد، مواد را زياد هم نزنيد زيرا اينكار مانع پف كردن پودينگ ميشود.
5 – براي پخت اين پودينگ بايد از حرارت غيرمستقيم استفاده شود؛ به همين خاطر ظرف را داخل تابهاي بزرگتر و كمي گود قرار دهيد، سپس تابه را تا نيمه ديواره ظرف حاوي مواد پودينگ از آب جوش پر كنيد و همراه ظرف داخل آن، به مدت 45دقيقه در فر قرار داده و پس از اين مدت، بيرون آورده و سرو كنيد.
جواب دیں