برش هاي چهارگوش کوچک نان فانتزي- ۶ ليوان
* گوجه فرنگي درشت- ۴ عدد بزرگ
* پياز قرمز- يک عدد متوسط
* روغن زيتون- يک سوم ليوان
* سرکه سفيد- ۳ قاشق غذاخوري
* سير له شده- ۲ قاشق مرباخوري
* فلفل دلمه اي زرد- ۲ عدد متوسط
* خيار- يک عدد بزرگ
* جعفري خرد شده- يک سوم ليوان
* نمک و فلفل- به ميزان کافي
فر را روي درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم و روشن کنيد. سيني را با کاغذ فويل بپوشانيد و نان هاي برش زده را روي سيني قرار دهيد و به مدت ۱۲ دقيقه در فر قرار دهيد.* گوجه فرنگي را به قطعات کوچک خرد کنيد، پيازها را نازک برش بزنيد و با روغن، سرکه، سير، نمک و فلفل مخلوط کنيد و بگذاريد به مدت ۳۰ دقيقه بماند.* دانه هاي فلفل دلمه اي را در بياوريد و به شکل چهارگوش ببريد و به همراه خيار خرد شده و جعفري به مواد گوجه اضافه کنيد و بگذاريد به مدت ۱۵ دقيقه بماند تا طعم هاي مواد مختلف با هم مخلوط شود.* قبل از سرو سالاد، نان هاي تست را به سالاد اضافه کنيد.
خوشمزه بود