مواد لازم:
آرد سفيد: 2 ليوان
شير: 1 ليوان
آب: 1/2 ليوان
خامه: 1/2 ليوان
تخم مرغ: 2 عدد
خمير مايه: 2 قاشق غذاخوري
روغن: 4 قاشق غذاخوري
نمک: به مقدار لا زم
شکر: به مقدار لا زم
طرز تهيه
در ظرفي تمام مواد را با هم مخلوط کرده در ظرف را بسته به مدت دو ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا مواد ور بيايد و حجم آن تقريبا دو برابر شود. روغن را در ماهيتابه ريخته تا داغ شود. از مواد با قاشق کوچک برداشته در روغن داغ بريزيد تا لقيمات پف کرده و طلايي رنگ شود. لقيمات ها را در صافي ريخته تا روغن آن برود سپس در ظرف چيده روي آن عسل يا شيره بريزيد.
طرز تهيه شيره
يک ليوان شکر را با دو ليوان آب مخلوط مي کنيم و کمي زعفران و گلاب و چند قطره آبليمو را هم به آن اضافه مي کنيم و روي گاز با حرارت ملايم مي گذاريم تا جوش بيايد و مواد مثل عسل غليظ شود. پس از سرد شدن روي لقيمات ها مي ريزيم.
جواب دیں