* پياز خرد شده- يک ليوان
* هويج خرد شده ريز- يک ليوان
* فلفل دلمه اي خرد شده- يک ليوان
* قارچ برش خورده- ۲ ليوان
* آب مرغ- نصف ليوان
* روغن زيتون- يک قاشق مرباخوري
* تخم مرغ- يک عدد
* سفيده تخم مرغ- ۳ عدد
* پنير فتا- يک و نيم ليوان
* آرد ذرت- يک قاشق مرباخوري
* پنير پارميزان- نصف ليوان
* سس تند- يک چهارم قاشق مرباخوري
* جعفري تازه خرد شده- يک سوم ليوان
* فر را روي حرارت ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم و روشن کنيد.
* قالب پيتزاي مناسب را کمي چرب کنيد و کنار بگذاريد.
* پياز، هويج، فلفل دلمه اي، قارچ، آب مرغ و روغن را روي حرارت ملايم بپزيد تا سبزي ها نرم شود و آب تبخير شود.
* در مخلوط کن تخم مرغ، سفيده تخم مرغ، پنير فتا، آرد ذرت و پنير پارميزان را با هم مخلوط کنيد.
* سس تند، جعفري و سبزي هاي پخته را به مواد اضافه کنيد و در قالب بريزيد.
* پيتزاي سبزي را به مدت ۳۵ دقيقه بپزيد تا کمي طلايي شود و خود را بگيرد.
* پس از بيرون آمدن از فر، بگذاريد پيتزا ۵ دقيقه بماند سپس سرو کنيد.
midooni karet kheili doroste?> hamash aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalie