*پياز متوسط- ۲عدد
*سير- ۲ حبه
*پودر گشنيز- ۲ قاشق غذاخوري
*نمک، زيره سياه، فلفل سياه، پودر ميخک، پودر هل، پودر زنجبيل،پودر دارچين- هرکدام يک قاشق مرباخوري
*آب ليموترش- يک سوم ليوان
*ماست-۲ ليوان
*گوشت بره- نيم کيلو
*يک عدد پياز و يک عدد سير را رنده کنيد و گشنيز، نمک، زيره، فلفل سياه، ميخک، هل زنجبيل، دارچين و آب ليمو به آن اضافه کنيد و در مخلوط کن هم بزنيد تا يک دست شود.*در اين مرحله ماست را به مخلوط ادويه اضافه کنيد.*گوشت ها را به اندازه گوشت خورشتي ريز و به مخلوط ماست اضافه کنيد و با هم مخلوط کنيد تا تکه هاي گوشت با ماست کاملا پوشيده شود. بگذاريد گوشت به مدت ۲ ساعت و يا يک شب کامل در يخچال بماند.*کره را در تابه بزرگ و نچسب ذوب کنيد و پياز و سير باقي مانده را خرد کنيد و تفت دهيد تا کمي طلايي شود، سپس گوشت را با مايه ماست به آن اضافه کنيد و بگذاريد به مدت ۲ ساعت روي حرارت کم بپزد.*خورشت گوشت بره را مي توان با نان يا برنج سرو کرد.
ماستش باید شیرین باشد یا ترش مرسی از راهنماییتون
عسل