* سفيده تخم مرغ – ۶ عدد
* کمي وانيل
* کرم تارتار – يک هشتم قاشق مرباخوري
* شکر – ۲ ليوان
* زرده تخم مرغ – ۹ عدد
* آب ليموترش – نصف ليوان
* پوست رنده شده ليموترش – يک قاشق غذاخوري
* خامه غليظ – ۴ ليوان
* پودر قند – دو و دوسوم ليوان
* پودر دارچين – به ميزان کافي
* براي تهيه مرنگ، سفيده تخم مرغ را در ظرف بزرگي بريزيد و بگذاريد به مدت ۳۰ دقيقه در دماي اتاق بماند. سپس وانيل و کرم تارتار به آن اضافه کنيد و با سرعت ملايم با همزن بزنيد تا کمي شکل بگيرد. به طور تدريجي يک ليوان شکر، هر بار ۲ قاشق غذاخوري به آن اضافه کنيد. همچنان با سرعت بالا هم بزنيد تا سفت شده، شکر ذوب شود.* مرنگ را در کف و بغل قالب چرب شده و مناسب پهن کنيد و به مدت يک ساعت در درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتي گراد بپزيد. سپس فر را خاموش کنيد و بدون اين که در فر را باز کنيد بگذاريد براي مدت يک ساعت در فر بماند. پس از گذشت يک ساعت از قالب در بياوريد و روي سيني سيم دار قرار دهيد تا خنک شود.* زرده تخم مرغ و بقيه شکر را در کاسه اي بريزيد و روي قابلمه اي حاوي آب در حالت جوش ملايم قرار دهيد و هم بزنيد. سپس آب ليمو و پوست ليمو را اضافه کنيد و هم زدن را ادامه دهيد تا غليظ شود. از روي حرارت برداريد و پس از سرد شدن در يخچال قرار دهيد.* در ظرف ديگري، خامه را بزنيد تا شکل بگيرد، پودر قند را به آن اضافه کنيد و زدن را ادامه دهيد تا سفت شود. نيمي از خامه را روي مرنگ پهن کنيد، سپس مخلوط زرده و ليمو و سپس بقيه خامه را بريزيد. سپس روي خامه کمي دارچين بپاشيد و تورت را براي يک شب کامل در يخچال بگذاريد تا ببندد.
جواب دیں