مواد لازم: قارچ خرد شده: يك ليوان، آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري، پياز ريز شده: يك عدد، كره: 25 گرم، عصاره مرغ: يك قرص (يا يك ليوان آب مرغ)، شير: 4 ليوان، خامه زده شده: 1 ليوان (در صورت تمايل)، نمك و فلفل به مقدار لازم.
طرز تهيه: پيازها را در كره كمي تفت دهيد تا طلايي رنگ شود. قارچهاي خرد شده را همراه ادويه به آن اضافه كرده تا زماني كه آنها همه طلايي رنگ شوند. سپس عصاره مرغ و آرد را به مواد اضافه كنيد و خوب به هم بزنيد. در اين مرحله شير را به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد تا آرد در شير حل شود سپس بگذاريد مواد روي حرارت ملايم بماند تا كمي غليظ شود. پس از اينكه مواد قوام پيدا كرد، خامه زده شده را به آن اضافه كنيد و سريع از روي حرارت برداريد. حالا سوپ را در ظرف مورد نظر بريزيد و روي آن را با قارچ خرد شده كه كمي تفت دادهايد، تزئين كنيد.
با سلام و تشکر
لطفاً اگه امکانش هست عکس مرحله به مرحله آشپزی رو هم با دستورالعمل قرار بدید.
شاد و پیروز باشید
سلام
اگه فرصت بشه چشم انجام ميدم
با قارج چند نوع املت می شه درست کرد
سلام آیا شیر رو باید قبلا گرم کنیم ؟ اگه به صورت خنک داخل سوپ ریخته بشه شاید بریده شه! درسته؟