وقتي گرما، همه جا بيداد ميكند، هيچ چيز مثل يك آبميوه خنك رفع عطش نميكند!!!
مواد لازم:
چاقوي تيز
هندوانه: 8 پيمانه، هستههاي آن جدا شود.
موز: 3 عدد
يك عدد همزن
پارچ بزرگ: يك عدد
آب آناناس بدون شيريني: يك پيمانه
آب پرتقال بدون شيريني: يك پيمانه
توت فرنگي بزرگ: 6 عدد
قطعات كنسرو شده آناناس: يك عدد، متوسط
قاشق دسته بلند
طرز تهيه:
• ابتدا هندوانه را به دو نيم تقسيم كرده سپس آنها را به قطعات كوچك تقسيم كنيد.
• 2 تا از موزها را پوست كنده و به قطعات ريز تقسيم كنيد.
• قطعات موز و هندوانه را درون دستگاه همزن ريخته و آنها را به صورت پوره درآوريد و درون يك پارچ بزرگ بريزيد.
• آب آناناس و آب پرتقال را به درون پارچ اضافه كنيد و هم بزنيد.
• توت فرنگيها را با آب سرد شسته و سر آنها را جدا كنيد و به قطعات كوچك تقسيم كنيد.
• آخرين موز را نيز پوست كنده و به تكههاي كوچك تقسيم كنيد.
• درب قوطي كنسرو آناناس را باز كرده و تكههاي آناناس را از آب بيرون آوريد. در اين قسمت از كار ميتوانيد از آناناس تازه نيز استفاده كنيد.
• تكههاي توت فرنگي و آناناس و موز را به مخلوط درون پارچ اضافه كنيد و درب پارچ را بگذاريد و حدود 2 ساعت آن را درون يخچال قرار دهيد با اينكار آبميوه خنك شده و تكههاي ميوه درون آن نرم ميشوند.
• آبميوه را درون ليوانهاي بلند بريزيد و با ني آنها را بنوشيد. فراموش نكنيد براي خوردن تكههاي ميوه درون آبميوه، درون هر ليوان يك قاشق شربتخوري قرار دهيد.
جواب دیں