* نان باگت بلند- يک عدد
* روغن زيتون- ۳ قاشق غذاخوري
* پنير پيتزا رنده شده- ۲ ليوان
* سس مايونز- نصف ليوان
* پيازچه خرد شده- ۲ عدد
* سير له شده- ۴ حبه
* فر را روشن و روي ۲۲۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
* پنير و سس مايونز و پيازچه را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
* نان را از درازا نصف کنيد و سپس به برش هاي کوچک در بياوريد.
* سير له شده را در روغن تفت دهيد تا کمي طلايي شود و روي هر برش نان ابتدا کمي سير تفت داده شده در روغن زيتون و سپس مخلوط پنير، سس و پيازچه بماليد برش هاي نان را در فر قرار دهيد تا پنير کمي ذوب و طلايي شود.
جواب دیں