* هلوي پوست کنده و برش زده – نيم کيلوگرم
* آرد ذرت – يک قاشق غذاخوري
* آب ليمو – ۲ قاشق غذاخوري
* کره – ۲ قاشق غذاخوري
* آرد – نصف ليوان
* شکر – نصف ليوان
* بکينگ پودر – نصف قاشق مرباخوري
* نمک – يک چهارم قاشق مرباخوري
* تخم مرغ زده شده- يک عدد
* کره آب شده – ۲ قاشق غذاخوري
* کمي وانيل
* پودر نارگيل – سه چهارم ليوان
* خامه – يک ليوان
* پودر قند – ۲ قاشق غذاخوري
* فر را روي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
* برش هاي هلو، آرد ذرت و آب ليمو را به آرامي با هم مخلوط کنيد و در قالب مناسب بريزيد و ۲ قاشق کره را روي آن ها بريزيد و به مدت ۲۰ دقيقه در فر بپزيد.
* براي تهيه رويه اين دسر، ابتدا آرد، شکر، بکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنيد سپس تخم مرغ، وانيل، کره آب شده و نارگيل را به آن اضافه کنيد و پس از هم زدن روي مخلوط هلو بريزيد و بقيه نارگيل را روي مواد بپاشيد. قالب را به مدت ۲۰ دقيقه در فر قرار دهيد و براي جلوگيري از سوختن سطح قالب را با کاغذ فويل بپوشانيد و دوباره براي ۱۵ دقيقه به فر بر گردانيد.
* پس از پخت، دسر را به مدت ۳۰ دقيقه در هواي خنک قرار دهيد تا کمي سرد شود.
* خامه و پودر قند را با سرعت ملايم همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد.* دسر هلو را به همراه کمي خامه سرو کنيد.
جواب دیں