طرز تهيه: روغن را در ظرف مورد نظر ريخته و پيازهاي خرد شده را در آن سرخ كنيد. سپس قطعات مرغ شسته شده را به آن اضافه كرده و ادويه مخلوط، نمك و فلفل را به آن زده و اجازه دهيد تا مرغ و پياز بهآرامي و همراه هم سرخ شوند. بعد از اين مرحله آب و عصاره مرغ را با هم مخلوط كرده و درون ظرف بريزيد و بگذاريد تا مرغ بخوبي بپزد. بعد از اطمينان از پخت كامل مرغ ساير مواد را به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد تا خورش به مدت يكساعت روي حرارت ملايم جا بيفتد.
توجه داشته باشيد باميههايي را كه انتخاب ميكنيد، ريز باشند چون باميههاي درشت مواد لزجي از خود ترشح ميكنند كه ممكن است اعضاي خانواده آن را نپسندند، همچنين بهتر است از خرد كردن باميهها هم پرهيز شود.
جواب دیں