مواد لازم: بادمجان: 3عدد، گوشت چرخ كرده: 350 گرم، فلفل دلمهاي، هويج و قارچ خرد شده : به مقدار دلخواه، پياز بزرگ: يك عدد، سير: 2 حبه، سركه: به ميزان لازم، رب گوجهفرنگي: يك قاشق غذاخوري، نمك و فلفل: به مقدار لازم، ريحان تازه خرد شده: به ميزان لازم، تخممرغ: 3 عدد، پنير پيتزاي رنده شده: به ميزان لازم.
طرز تهيه: بادمجانها، هويج، قارچ و فلفل دلمهاي را به طور جداگانه سرخ كنيد. همزمان گوشت و پياز را هم با كمي روغن تفت دهيد و سيرها را به آن اضافه كنيد. در اين مرحله رب گوجهفرنگي، سركه و مقدار كمي آب را به آن اضافه كنيد و بگذاريد تا مواد به شكل سس دربيايد. زماني كه سس غليظ شد، ريحان را به آن اضافه كنيد و ظرف را از روي حرارت برداريد. حالا داخل يك ظرف پيركس كه كمي چرب شده است يك لايه بادمجان، يك لايه سس گوشت و سپس يك لايه از سبزيجات را بريزيد.
روي هر لايه كمي نمك و فلفل بريزيد و در آخر تخممرغهاي زده شده را روي مواد بريزيد. در صورت تمايل ميتوانيد روي تخممرغها كمي پنير پيتزاي رنده شده هم بريزيد. در اين مرحله ظرف را به مدت نيمساعت با حرارت ??? درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد تا موساكا بپزد و روي پنير طلايي رنگ شود.
الان دیدم که لینک نسیمانه رو قرار داده بودید. خیلی ممنون 🙂