* هويج- يک کيلوگرم
* پودر فلفل- ۲ قاشق مرباخوري
* زردچوبه- يک قاشق مرباخوري
* سير- 130 گرم
* فلفل سبز درشت- ۲۵۰ گرم
* سرکه سيب- نصف ليوان
* کمي روغن مايع
* نمک به ميزان کافي
* هويج ها را پوست کنيد و از طول برش بزنيد.
* به هويج ها نمک اضافه کنيد و بگذاريد به مدت نيم ساعت بماند، سپس شست و شو دهيد.
* فلفل سبز را نيز از طول برش بزنيد و دانه هاي آن را تخليه کنيد.
* فلفل سبز را همراه با نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و سيرخرد شده به هويج اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد.
* روغن و سرکه به مواد اضافه کنيد و قبل از سرو به مدت ۲۴ ساعت در يخچال نگه داريد.
با سلام و خسته نباشید خدمت شما ئدست عزسز.
من برای بار اول از سیات شما بازدید کردم و مطمئن هستم مشتری پر و پا قرص این سایت میشوم.
از زحمات شما پیشاپیش تشکر می کنم
امیدوارم با دستوراتی که تو وبلاگ هست غذا های خوشمزه ایی رو برای عزیزانتون درست کنید …