مواد لازم :
گوشت گوسفند : 300 گرم ( گوشت با استخوان و چرب )
پیاز : 1 عدد
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سوپحوری
لوبیا سفید محلی کاشان : 200 گرم
زرد چوبه و فلفل و نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه :
لوبیا را خیس کنید . گوشت را با استخوان چند تکه کنید و بگذارید که با پیاز و لوبیای خیس شده یک جوش بزند سپس آب آن را خالی کنید . آب تازه روی آن بریزید و با نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگی به طور کامل بپزد . زمانی که آبگوشت به تعداد نفرات شد زیر غذا را خاموش کنید . این آبگوشت را با ترشی و پیاز میل کنید .
این غذا یعنی گوشت لوبیای کاشانی رو باید با شوید پلو خورد. یا فقط به صورت آبگوشت و باید آنرا کوبید و مثل گوشت کوبیده خورد. ولی یک قلم را جا انداختید و آن دارچین هست که باید اضافه بشه وگرنه اصلا گوشت لوبیای کاشان نمیشه. در ضمن اینکه لوبیا رو میپزید و آب اونو دور میریزید که دیگه خاصیتی نداره و غذا هم طعم واقعی خودش رو نخواهد داشت.