مواد لازم :
شیر 1 کیلو
شکر : 2 فنجان سرخالی
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
گلاب : نصف فنجان سرخالی
آرد ذرت : 2 قاشق چایخوری پر
طرز تهیه :
شیر را بجوشانید . شکر و آرد ذرت را در کاسه ای مخلوط و خوب زیرو رو کنید .
شیر داغ را کم کم بیفزایید و هم بزنید که گلوله نشود . وانیل را هم بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید . و سریع هم بزنید دقت مکنید که مایه نجوشد . فقط گرم و کمی غلیظ شود . بعد آن را از روی حرارت بردارید و زمانی که سرد شد در فریز قرار دهید و آن را هر نیم ساعت یک بار بیرون آورید و با همزن برقی بزنید تا بستنی یخی نشود ( این کار را سه بار انجام دهید )
هنگام سرو با قاشق گرد مخصوص بستنی چند اسکوپ بستنی در بستنی خوری بگذارید و با میوه دلخواه یا یک قاشق ژله تزئین کنید
خوبه تمام چیز هایی که دارید خوبه ولی در بستنی فکر کنم صعلب و جا انداختید
بستنی من بعد ازیخ زدن خیلی سفت میشه