سريعترين، راحتترين و موثرترين روش براي تميز كردن داخل مايكروفر استفاده از جوششيرين است. با اين روش هم بوي مانده غذاها از بين ميرود و هم چربيها پاك ميشوند. كافي است يك پيمانه جوششيرين و آب را حدود 20 دقيقه داخل مايكروفر حرارت دهيد و بلافاصله چربيهاي چسبيده به جداره آن را با حوله پاك كنيد.
اين روش را ميتوانيد با استفاده از آبليمو نيز انجام دهيد با اين تفاوت كه مقدار آبليموي لازم يكچهارم پيمانه و مدت حرارت آن 4 دقيقه است. روش ديگرهم استفاده از سركه است. براي اين منظور يكدوم پيمانه سركه را تا 5 دقيقه در مايكروفر حرارت دهيد و بعد از كمي سرد شدن محفظه داخل آن، چربيها را با دستمال يا حوله پاك كنيد .
جواب دیں