*شکر- يک ليوان
*شير- ۳ ليوان
*گردو- نصف ليوان
*گلاب-مقداري
*وانيل- کمتر از يک چهارم قاشق چاي خوري
*کاکائو- در صورت تمايل
*شير و شکر را به جوش آوريد و بگذاريد تا کمي غليظ شود. سپس گردوي آسياب شده را اضافه کنيد و هم بزنيد.
*کاکائو،گلاب و وانيل را اضافه کنيد وبگذاريد آرام روي حرارت قرار گيرد تا کمي سفت شود.
*براي اين که مطمئن شويد شکلات درست شده است مقداري از آن را در آب سرد بريزيد اگر مايع پاشيده نشد شکلات جا افتاده است اما اگر مايع در آب از هم پاشيد هنوز نياز به حرارت دارد.*سيني را کمي چرب و مايع را در آن پهن مي کنيم، بعد از سرد شدن مايع شکلات با چاقو به شکل لوزي يا مربع برش مي زنيم و روي آن را با پودر نارگيل و پسته تزئين مي کنيم.
جواب دیں