زيتون يکي از قديمي ترين مواد غذايي است که از ۸ هزار سال پيش در منطقه مديترانه کشت مي شده است. درخت زيتون نشانگر صلح است. زيتون به لحاظ پزشکي خاصيت ضدالتهابي دارد و از التهاب مفاصل مي کاهد.
زيتون به عنوان ماده غذايي و منبع روغن به کار برده مي شود.به گزارش سايت «ehow» رنگ زيتون به رسيده بودن ميوه بستگي دارد.
به هنگام رسيدن، زيتون از رنگ زرد به سبز و سياه رنگ تغيير مي کند.* لوتئين نوعي آنتي اکسيدان در زيتون است که راديکال هاي آزاد را از بين مي برد و سلول ها را در برابر پيري زودرس محافظت مي کند.* زيتون شبکيه چشم را تقويت مي کند و قدرت ديد را بهبود مي بخشد.* زيتون حاوي ويتامين E، پلي فنول و فلاونوئيدز است که خاصيت ضدالتهابي دارد.* اين ميوه از شدت آسم، التهاب استخوان و مفصل و آرتريت روماتوئيد مي کاهد.* از بيماري قلبي پيش گيري مي کند.* مانع بروز سرطان روده مي شود.* از تکرر و شدت گر گرفتگي در زنان يائسه کم مي کند.* زيتون دندان ها و استخوان را تقويت مي کند.* مصرف آن براي افراد سيگاري، ابتلا به تومور ريه را به تعويق مي اندازد.
منبع : روزنامه خراسان
جواب دیں