* کره – يک چهارم ليوان
* شکر(ترجيحا قهوه اي) – سه چهارم ليوان
* آناناس – يک قوطي کنسرو بدون شيره
* آرد – يک و نيم ليوان
* بکينگ پودر – ۲ قاشق مرباخوري
* نمک – يک چهارم قاشق مرباخوري
* کره نرم ( هم دماي اتاق) – نصف ليوان
* شکر- يک ليوان* کمي وانيل
* تخم مرغ درشت – ۲ عدد
* شير – نصف ليوان
* کرم تارتار – يک چهارم قاشق مرباخوري
* فر را روي ۱۷۷ درجه سانتي گراد تنظيم و روشن کنيد.
* قالب گرد کيک را کمي چرب کنيد.
* يک چهارم ليوان کره و سه چهارم ليوان شکر را در قابلمه کوچکي بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد و هم بزنيد تا کره، آب و شکر ذوب شود. پخت را ادامه دهيد تا شکر به شکل کارامل در بيايد.
* قابلمه را از روي حرارت برداريد و در قالب کيک که از قبل آماده کرده ايد بريزيد.
* حلقه ها و يا تکه هاي آناناس را روي مخلوط شکر بچينيد.
* در ظرف ديگري، آرد، بکينگ پودر و نمک را با هم الک کرده و کنار بگذاريد.
* کره و شکر را با هم زن برقي و يا دستي بزنيد تا نرم و سبک شود. وانيل و سپس زرده تخم مرغ را دانه دانه به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد.
* به طور متناوب آرد را در ۳ مرحله و شير را در ۲ مرحله به مواد اضافه کنيد.
* در ظرف جداگانه، سفيده تخم مرغ را همراه با کرم تارتار هم بزنيد تا سفت شود و فرم بگيرد و سپس در ۲ مرحله به مايه کيک اضافه کنيد و روي آناناس که در ته قالب چيده شده بريزيد.
* قالب را به مدت يک ساعت در فر قرار دهيد تا اين که روي کيک طلايي شده و مواد از کنار قالب جمع شود. پس از فرو کردن خلال دندان و اطمينان از پخت کامل (اگر خلال دندان خشک باشد، يعني کيک پخته شده است) فر را خاموش کنيد.
* پس از خنک شدن کيک، با استفاده از چاقو، کيک را از قالب درآوريد و روي بشقاب و يا سيني مناسب برگردانيد.
جواب دیں