مواد لازم :
پیاز درشت : 3 عدد
نمک ، فلفل ، زعفران ، آب لیمو ، و روغن : به مقدار لازم
ماهی اوزون برون : 1 کیلو
برگ جعفری برای تزئین
طرز تهیه :
ماهی را تمیز و قطعه قطعه کنید و از شب قبل در آب پیاز بخوابانید و در یخچال بگذارید قطعه های ماهی را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید و مدام با برس تمیزی به اطراف آن روغن بمالید .
پس از کباب شدن ماهی ها مخلوطی از نمک و زعفران و آبلیمو و روغن را درست کنید و روی ماهی های داغ بمالید و سپس آنها رو روی نان بچینید و با برگ جعفری تزئین کنید
سلام
مدام با برس چه نوع روغني را به ماهي بماليم ؟؟؟؟
خود اوزون برون خيلي پرچرب است آنوقت ما هم بهش روغن بماليم !!!!!