زرده تخم مرغ : 2 عدد
خامه : 1 چهارم فنجان
پوره گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپخوری
کره : 3 قاشق سوپخوری
آبلیمو : به مقدر لازم
خردل : یک چهارم قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ و خامه و پوره گوجه فرنگی را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید که کمی سفت شود سپس کره را به تدریج ( هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری ) داخل آن بریزید و مرتب به هم بزنید . وقتی همه کره را ریختید نمک ، عصاره لیمو ، و گرد خردل را هم اضافه کنید
خیلی عالی بود من امتحان کردم
واقعا دم شما گرم…
نوش جان
سلام.
ببخشيد اين سس در سرو چه غذاهايي کاربرد دارد ؟؟؟؟
خیلی خوب بود ممنونم