
سوپ سيب زمينی
* کره – ۵۰ گرم
* سيب زميني – ۴۰۰ گرم
* پياز کوچک – يک عدد
* کرفس – ۴۰۰ گرم
* آب مرغ – سه و نيم ليوان
* خامه – نصف ليوان
* شير – دو سوم ليوان
* کمي کره و پيازچه خرد شده براي روي سوپ
* نمک و فلفل به ميزان کافي
* تره فرنگي – ۵۰ گرم.
* کره را در قابلمه اي آب کنيد و سپس سيب زميني را که از قبل پوست و ريز خرد شده را به همراه پياز و کرفس ريز شده اضافه کنيد. نمک و فلفل را بيفزاييد و مواد را تفت دهيد. در قابلمه را به مدت ۱۰ دقيقه بگذاريد تا اين که سبزي ها نرم شود و بگذاريد با حرارت کم بپزد.
* آب مرغ را اضافه کنيد تا به جوش بيايد، سپس حرارت را کم کنيد و بگذاريد به مدت ۱۰ دقيقه ديگر بپزد.
* مواد را درون مخلوط کن بريزيد تا به شکل پوره در بيايد و به قابلمه برگردانيد. در اين مرحله سه چهارم خامه و تمامي شير را اضافه کنيد.
* تره فرنگي را در کمي کره تفت دهيد و بگذاريد کمي نرم شود. سوپ را گرم کنيد و در صورت غليظ شدن کمي آب مرغ به آن اضافه کنيد. سوپ را در ظرف هاي مناسب بريزيد، بقيه خامه را روي آن اضافه کنيد و با تره فرنگي و پيازچه تزيين کنيد.
جواب دیں