مواد لازم: تخم مرغ 8 عدد، هل نرم شده به ميزان دلخواه، شير: يك ليتر، زعفران: به ميزان دلخواه، وانيل: يك قاشق غذاخوري، شكر: يكدوم ليوان+ يك ليوان
طرز تهيه: وانيل و زعفران را به تخم مرغها اضافه كنيد و با همزن برقي خوب بزنيد. در اين فاصله شير را روي حرارت قرار بدهيد تا بجوشد. سپس هل، يكدوم ليوان شكر و مخلوط تخم مرغ را به شير اضافه كنيد و هم بزنيد.
سپس يك ليوان شكر را در ظرفي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر ذوب شود و به رنگ زرد مايل به قهوهاي در بيايد. شكر كه به اين شكل درآمد، مواد قبلي را روي آن بريزيد. حالا در ظرف را گذاشته و آن را در ظرف بزرگتري كه تا نيمه آب جوش ريختهايد قرار دهيد. ظرف را روي حرارت ملايم به مدت 2 تا 3 ساعت ميگذاريد تا زماني كه كارامل سفت شود. پس از سفت شدن، ظرف را در يخچال بگذاريد تا كه خنك شود. سپس كارامل را در ظرفي برگردانيد.
جواب دیں