* بادام يا گردوي خام – ۲۵۰ گرم
* خرماي خرد شده بدون هسته – ۴ ليوان
* عسل – يک چهارم ليوان
* کمي روغن براي شکل دادن توپک ها
* بادام يا گردو را آسياب کنيد و به مدت ۵ الي ۷ دقيقه تفت دهيد تا کمي طلايي شود.
* خرما را خرد کنيد و هم بزنيد تا له شود.
* خرماي له شده را درون ظرف بريزيد و نصف بادام تفت داده به آن اضافه کنيد.
* عسل را به خرما و بادام اضافه کنيد و هم بزنيد تا خوب مخلوط شود.
* دست هاي خود را کمي چرب کنيد و توپک هايي به اندازه متوسط شکل دهيد و در باقي مانده بادام آسياب شده بغلتانيد.
* توپک ها را در ظرف در بسته بچينيد و تا زمان مصرف در يخچال قرار دهيد.
ظاهرش که خوبه ، شاید فردا فرصت بشه درست کنم ، اگه خوشمزه نشه میام اینجا اعلام می کنم !!اما مطمئنم خوشمزه میشه مخصوصا که عاشق خرما و گردو هستم