* سيب زميني پوست کنده- ۶ تا ۸ عدد
* پيازچه نازک خرد شده- ۲۰۰گرم
* روغن آفتاب گردان- ۳ قاشق غذاخوري
* کره- ۳۰ گرم* تخم مرغ کمي زده شده- ۶ عدد
* کمي شير
* پنير فتا- ۱۰۰ الي ۱۵۰ گرم
* نمک و فلفل به ميزان لازم
* گريل را از قبل روشن کنيد.
* سيب زميني هاي پوست کنده و خرد شده را به مدت ۱۵ الي ۲۰ دقيقه در آب شور بجوشانيد.
* روغن و کره را با هم داغ کنيد و روي حرارت ملايم، ۲ طرف سيب زميني را سرخ کنيد تا کمي طلايي شود. سپس پيازچه خرد شده را به سيب زميني اضافه کنيد و تفت دهيد تا کمي نرم شود و آن را در ظرف مناسب بريزيد.
* شير را با تخم مرغ به هم بزنيد و نمک و فلفل اضافه کنيد و روي مواد سيب زميني بريزيد. پنير را روي مواد ريز کنيد و به مدت ۴ دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شروع به جوشيدن کند. ظرف را براي ۵ دقيقه در گريل قرار دهيد تا خود را بگيرد.
جواب دیں