آب- دو و نيم ليوان
خرما بدون هسته- ۲۸۰ گرم
بکينگ پودر- ۲ قاشق مرباخوري
کره نرم- ۱۶۵ گرم
شکر- ۲ ليوان
جوش شيرين- ۲ قاشق مرباخوري
تخم مرغ درشت- ۴ عدد
آرد- ۳ ليوان
خامه- يک سوم ليوان
شيره انگور- ۲ قاشق غذاخوري
وانيل- به مقدار لازم
* فر را روي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
* کف قالب مناسب را با کاغذ روغني بپوشانيد.
* آب را جوش بياوريد، خرما و جوش شيرين را به آب اضافه کنيد و بگذاريد به مدت ۲۰ دقيقه خنک شود.
* ۱۱۵ گرم کره را با همزن بزنيد تا نرم شود، يک ليوان شکر را اضافه کنيد و به مدت يک دقيقه مواد را بزنيد، هر بار ۲ عدد تخم مرغ را اضافه کنيد و هر بار نيز مواد را هم بزنيد. در اين مرحله وانيل و بکينگ پودر را به مواد اضافه کنيد.
* همزن را روي سرعت کند قرار دهيد و به طور متناوب آرد را در ۴ مرحله و مخلوط خرما را به مواد اضافه کنيد.
* مواد آماده شده را در قالب که از قبل آماده شده بريزيد و به مدت ۴۵ دقيقه در فر قرار دهيد.
* پس از کمي خنک شدن، کيک را روي سيني سيم دار برگردانيد و بگذاريد خنک شود.
* در ظرف جداگانه باقي مانده شکر، بقيه کره، خامه و شيره انگور را با هم مخلوط کنيد و در حالي که مرتب هم مي زنيد روي حرارت کم قرار دهيد تا جوش بيايد. سپس بدون هم زدن دوباره سس را جوش بياوريد و زير آن را خاموش کنيد. در اين مرحله کمي وانيل به سس اضافه کنيد.
* به هنگام سرو کردن، کيک را به ۱۲ قسمت برش بزنيد و هر تکه کيک را با ۲ قاشق غذاخوري سس سرو کنيد.
جواب دیں