گنجاندن پسته در رژيم غذايي ميتواند از خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي ـ عروقي و تنگ شدن شريانهاي قلبي به علت رسوبات خوني جلوگيري كند و كلسترول خون را نيز كاهش دهد. تحقيقات جديد نشان ميدهد داوطلباني كه مدت يك ماه مرتبا 28 گرم پسته در روز مصرف كردهاند، ميزان كلسترول خون آنها 8 / 4 درصد كاهش يافتهاست.با مصرف پسته سطح كلسترول بد ليپوپروتئين با غلظت كم تا 11/6 درصد كاهش مييابد.
پژوهشها نشان ميدهد كه پسته، سطح كلسترول بد را در بدن كاهش ميدهد و در ضريب ليپوپروتئين هم تغييراتي مفيد صورت ميدهد. محققان ميگويند پسته داراي مقادير زيادي ماده گياهي ضداكسيدانت لوتئين است كه معمولا در سبزيجات پربرگ و تيره رنگ موجود است.
جواب دیں