مواد لازم :
شیر: یک کیلو
آرد برنج کاملاً نرم: 100 گرم
شکر: 150 گرم
گلاب: یک استکان
نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
دارچین و پودر پسته برای تزئین: به مقدارکم
طرز تهیه:
در یک قابلمه آرد برنج، شکر و نمک را ریخته و شیر را کمکم به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا آرد برنج در شیر حل شود. ظرف را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا فرنی شما جوش بیاید. در این مرحله گلاب را هم اضافه کرده و ظرف را روی صفحه شعله پخشکن قرار دهید و حرارت را کاملاً ملایم کنید تا فرنی جا بیفتد. معمولاً بعد از جوش آمدن فرنی، 12 10 دقیقه روی حرارت بماند کافی است. پس از آماده شدن فرنی، آن را در ظرف مورد نظر کشیده و پس از 3 2 دقیقه با پودرپسته و دارچین روی فرنی را تزئین کنید.
سلام سایت خیلی خوبی دارین. من تازه ازدواج کردم و اصلا آشپزی بلد نبودم الان یک مدتیه که دارم تمرین می کنم تا حالا 4 تا از غذاهاتون رو درست کردم ولی با اینکه تمام چیزهایی رو که گفتید مو به مو رعایت می کنم بعضی از اون ها خوب از کار در نمی یان لطفا دقت بیش تری بکنید. و بالای هر غذا هم حتما بنویسید که این غذا برای چند نفر مناسبه . ممنون می شم . و همین طور سعی کنید چیزهای اضافی و غیر مرتبط با آشپزی رو از سایتتون حذف کنید و فقط و فقط آشپزی باشه. فعلا خدافس!!!!!
امیدوارم یه روز آشپز ماهری بشید وما از دستورات آشپزیتون استفاده کنیم …..
سلام.خسته نباشید.سایت خیلی خوبی دارید.ولی چرا در مورد خاگینه ها آموزشی ندارید.ممنونم