مواد لا زم:
مرغ يا گوشت خرد شده (بهتر است از فيله مرغ و گوشت استفاده کنيد): نيم کيلو
پياز درشت خرد شده: 1 عدد
هويج متوسط خرد شده: 2 عدد
فلفل دلمه قرمز و سبز (يا سه تا فلفل دلمه کوچولو به رنگهاي مختلف سبز و زرد و قرمز) خرد شده: 2 عدد
ساقه کرفس خرد شده: 2عدد
بسته به علاقتون قارچ خرد شده
سس سويا: حدودا 2 قاشق
رشته چيني: يک بسته (نودل چيني)
آب مرغ (يا گوشت): 1 ليوان
آرد ذرت: 2 قاشق
نکته مهم: مي توانيد اگر دوست داريد از کلم بروکلي خرد شده هم استفاده کنيد و اگر دوست داشتيد از مرغ يا گوشت يا هر دو در اين غذا بهره ببريد.
ابتدا گوشت ها را با کمي پياز رنده شده در يک ماهيتابه پهن تفت داده و بهم بزنيد. براي گرفتن روغن گوشتها بعد از تفت دادن مي توانيد آنها را روي کاغذ آشپزي بگذاريد.
بعد پياز سپس فلفل دلمه اي ها و بعد کرفس و هويج و کلم بروکلي را اضافه کنيد تا کمي تفت داده شده و نيم پز شوند. در هنگام پخت اين غذا توجه کنيد که بايد دائم پاي گاز بايستيد و مخلوط گوشت يا سبزيجات رو هم بزنيد که ته نگيره يا بيش از حد نرم نشود. برخلاف تاس کباب که بهتر است همه چيز مغزپخت شود و له. اين غذا مثل بقيه غذاهاي چيني فقط تفت داده مي شود پس موقع تفت دادن مواظب باشيد که به اندازه اي که دوست داريد گوشت و يا سبزيجات چاينيز رو گرم کنيد.
براي سس آب مرغ و آب و آرد ذرت را بگذاريد تا کمي غل بزند و غليظ شود بعد سس سويا را اضافه کرده و بگذاريد تا 15 دقيقه در حرارت ملايم بپزد.
در آخر نودل يا رشته چيني را حدود 3 تا 4 دقيقه بگذاريد در آب جوش و بعد آن را با سس پخته شده و سبزيجات و مرغ مخلوط کنيد.
نودل يا رشته چيني بسيار ظريف است و زود خمير مي شود و به هم مي چسبد براي اينکه غذا خوشمزه تر و زيباتر باشد بهتر است مرحله مخلوط کردن درست قبل از سرو کردن غذا صورت پذيرد.
نکته اي در باب مواد تشکيل دهنده: ممکن است شما از کلم پخته يا هويج پخته خوشتان نيايد اما وجود هر کدام از اين سبزيجات به خوش طعم شدن و خوش بو شدن چاينيز کمک مي کند همين طور فلفل سبز و کرفس علاوه بر رايحه خوب کمي تندي به طعم غذا مي دهد.
چاينيز فود
اگست 18, 2010 بذریعہ سر آشپز
[…] مطلب چاينيز فود « آشپزی این نوشته در گلچین وب فارسی ارسال شده است. افزودن […]