* آرد کيک – ۷۵ گرم
* آرد ذرت – ۷۵ گرم
* کرم تارتار – سه چهارم قاشق مرباخوري
* جوش شيرين – کمتر از نصف قاشق مرباخوري
* تخم مرغ – ۳ عدد، سفيده و زرده از هم جدا شده
* پودرقند – سه چهارم ليوان
* خامه و پودرقند – به مقدار کافي
* فر را روي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم و روشن کنيد.
* سيني را با کاغذ روغني بپوشانيد.* مواد خشک به جز پودرقند را ۳ بار با هم الک کنيد.
* در ظرف جداگانه اي سفيده تخم مرغ را هم بزنيد، سپس پودرقند را به تدريج به آن اضافه کنيد و هم زدن را ادامه دهيد تا سفت شود و شکل بگيرد. در اين مرحله زرده را اضافه کنيد. هر بار يک عدد و سپس هم بزنيد.
* مواد خشک را به مواد تخم مرغ اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد. مواد به دست آمده بايد کمي سفت شود.
* با استفاده از قاشق مرباخوري، با حفظ فاصله مواد را يک قاشق يک قاشق بريزيد و به مدت ۵ يا ۷ دقيقه بپزيد.
* شيريني ها را از فر در بياوريد و پس از چند دقيقه روي سيني سيم دار بچينيد. پس از اين که شيريني کامل سرد شد، به مدت ۳ ساعت در ظرف دردار قرار دهيد. سپس هر کدام را با خامه پر کرده و روي آن را با پودرقند تزئين کنيد. ۳۰ دقيقه طول مي کشد تا اين شيريني کمي نرم شود.
جواب دیں