* آرد کيک- ۲ ليوان
* شکر- يک و نيم ليوان
* تخم مرغ- ۵ عدد
* ماست چکيده- ۳ قاشق غذاخوري
* کره- ۵۰ گرم
* پودر کاکائو- ۳ تا ۴ قاشق غذاخوري
* جوش شيرين- يک قاشق مرباخوري
* سرکه سفيد- يک قاشق غذاخوري
* گردوي خرد شده- ۱۰۰ گرم
* ماست چکيده- يک قاشق غذاخوري
* شکر- يک قاشق غذاخوري
* شکر- ۳ قاشق غذاخوري
* پودر کاکائو- ۲ قاشق غذاخوري
* آب- ۳ قاشق غذاخوري
* فر را روشن و روي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
* سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد و کنار بگذاريد.
* تخم مرغ، شکر و نمک را هم بزنيد تا صاف و يکدست شود.
* ماست چکيده، کره نرم شده، کاکائو و جوش شيرين مخلوط شده در سرکه را به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد. در اين مرحله، آرد را به تدريج اضافه کنيد و به آرامي مواد را مخلوط کنيد.
* مايه را در سيني بريزيد و به مدت ۳۰ دقيقه در فر قرار دهيد.
* در اين فاصله مواد داخل رولت را با مخلوط کردن ماست چکيده، شکر و گردو آماده کنيد و به محض خارج کردن رولت از فر مواد آماده شده را روي آن بماليد و رولت را لوله کنيد و بگذاريد تا کاملا سرد شود.
* براي تزئين رولت، آب را با شکر و کاکائو به جوش بياوريد در حالي که مرتب آن را هم مي زنيد.
* مواد آماده شده را روي رولت خنک شده بريزيد و با خامه و ميوه تزئين کنيد.
سلام
يكي از راههاي جلوگيري از خشكي رولت اينه كه يك كاسه آب تو يه ظرف پيركس نشكن (يا غير شكستني) توي فر بذاري كه بخار اون از خشك شدن رولت جلوگيري كنه
SALAM KHASTEH NABASHİD et man khil khoshg shod chkar bayad kard