مواد لازم: گوشت گوسفندي500 گرم، خلال بادام250 گرم، زرشك سياه :2 قاشق غذاخوري، پياز3 عدد، زعفران آبكرده 2 قاشق غذاخوري، رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري، زردچوبه يكدوم قاشق مرباخوري، نمك و فلفل به ميزان دلخواه.
طرز تهيه: پيازها را خلالي كرده و در روغن كمي تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت را خرد و به پياز اضافه كنيد تا كمي تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه كنيد. حالا روي مواد آب بريزيد و اجازه دهيد تا گوشت نيم پز شود.
در اين مرحله بادامها را شسته و كمي تفت دهيد تا از حالت خامي درآيد سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه كنيد. بعد رب گوجهفرنگي را در روغن تفت دهيد و همراه با نمك و فلفل به خورش اضافه كنيد. بعد از گذشت مدتي زرشك را به عنوان ترشي به خورش اضافه كنيد و صبر كنيد تا غذا جا بيفتد.
این غذا چند ساعت طول می کشد تا اماده شود و بعد از اینکه زرشک را اضافه کردیم چقدر باید زمان صرف شود تا اماده شود چون زرشک خیلی زود قرمزیش را به غذا داده و بی رنگ می شود لطفا جواب من را بدهید چون می خواهم این غذا را برای مهمانهام درست کنم با تشکر
عسل