موادلازم
گوشت فيله گوساله: 200گرم
پيازخلالي: 2عددبزرگ
زيتون:100گرم
قارچ:100گرم
فلفل دلمه اي:1عددخلالي
ادويه کاري:1قاشق چاي خوري
زعفران: کمي
نمک وفلفل: به مقدارلازم
طرزتهيه
گوشت را به صورت قوطي کبريتي بزرگ ببريد و بازيتون، خلال پيازوحلال فلفل دلمه اي ،زعفران و نمک وفلفل مزه دارکنيد.
قارچهارا بزرگ انتخاب کنيد و به صورت چهارقاچ ببريد.کدو راهم به همين صورت ببريد.
اکنون درون سيخ هاي چوبي به ترتيب ابتدا يک چنجه گوشت، يک تکه کدو و يک تکه قارچ بزنيد.
پس از اينکه سيخها آماده شد .درون يک ظرف را کمي روغن بريزيد وسيخ ها را درون آن بچينيد و بگذاريد در حرارت ملايم بپزد.
نکته:
براي بيماران ديابتي اين غذا، غذاي بسيارمناسبي مي باشد.فقط کافي است که جاي گوشت گوساله رابا سينه مرغ عوض کنيد، و درهنگام پخت بجاي استفاده از روغن از کمي مخلوط رب گوجه فرنگي،آب وآب ليمو يا سرکه سيب استفاده کنيد.نمک را نيز حذف کنيد.
کباب مراکشی
اگست 25, 2010 بذریعہ سر آشپز
جواب دیں