مواد لازم
پياز متوسط: 1عدد
سير:2 تا 3 حبه
گوجه فرنگي: 2 عدد بزرگ
دم پيازچه: 1 قاشق غذا خوري
جعفري:به ميزان لازم
کوکتل فرنگي جات:5 قاشق سوپخوري
مرغ: نصف يک سينه
ميگو:5 تا 6 عدد متوسط
شير: يک ليوان
نمک و فلفل: به ميزان لازم
آويشن:در صورت تمايل به ميزان لازم
طرز تهيه
پياز و سير را با هم تفت داده سپس به آن فيله گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي و دم پيازچه را اضافه مي کنيم و چند دقيقه تفت مي دهيم. سپس جعفري را اضافه کرده آنقدر صبر مي کنيم تا بوي آن بلند شود.
از طرف ديگر نخود فرنگي و هويج نگيني و ذرت را آبپز مي کنيم.
در ماهيتابه مرغ را که ژولين برش داده ايم با روغن تفت داده بعد از اينکه حسابي پخت سس سويا را اضافه کرده و 30 ثانيه صبر مي کنيم و آن را برمي داريم. همين کار را با ميگو در قابلمه جداگانه انجام مي دهيم.
همه را در قابلمه اي ريخته نصف ليوان شير به آن اضافه مي کنيم و نمک و فلفل و آويشن آن را اندازه مي کنيم و در ظرف مناسب سرو مي کنيم.
سلام دست مریزاد واقعا اطلاعات خوبی در مورد آشپزی به کاربرها میدهید پیشنهاد میکنم از مراحل تهیه غذا یا دسر عکس تهیه نمایید یا دست کم از غذای آماده شده عکس بگذارید
با سپاس
سلام. ممنون از بلاگ خوبتون . فقط این که مرغ رو ژولین برش میدیم یعنی چجوری ؟؟؟؟؟ 🙂
سلام . ممنون از بلاگ خوبت. فقط اینکه مرغ رو ژولین برش می زنیم یعنی چجوری ؟؟؟؟؟