تره فرنگي، گياهي خوراکي است که طعم خفيف پياز را مي دهد. اگر چه اين گياه به پياز شباهت نزديکي دارد اما از لحاظ اندازه بزرگ تر است. اين گياه که منبع غني ويتامين ها و موادمعدني است از بروز بيماري هاي متعددي جلوگيري مي کند. علاوه بر آن اين گياه براي سلامت بدن مفيد است و سيستم ايمني بدن را نيز تقويت مي کند. در اين مطلب از سايت «ehow» به چند خاصيت اين گياه اشاره خواهيم کرد، که خواندن آن جالب و مفيد خواهد بود.*ترکيبات موادمغذي موجود در تره فرنگي در ثابت نگه داشتن قند خون مفيد است. اين ترکيبات شامل ويتامين B1، فولات، آهن و منگنز مي باشد. اين ترکيبات به سوخت و ساز صحيح قندخون کمک مي کند. *مصرف منظم اين گياه با افزايش کلسترول مفيد و کاهش کلسترول مضر ارتباط داده شده است. *حفظ تعادل اين ۲نوع کلسترول در بدن مانع بروز و يا پيشرفت گرفتگي رگ هاي خوني مي شود.*خوردن تره فرنگي به طور چشمگيري خطر سرطان روده و پروستات را کاهش مي دهد.*تره فرنگي به عنوان منبع عالي فيبر، به هضم غذا و سوخت و ساز بدن کمک مي کند. *مصرف اين گياه که غني از فولات است،به زنان باردار توصيه مي شود، زيرا فولات از نقص جنين پيش گيري مي کند.*تره فرنگي منبع عالي کلسيم است که براي تقويت اسکلت بدن موثر است.*اين گياه خاصيت ضدعفوني کننده نيز دارد و با عفونت و آلودگي در بدن مبارزه مي کند.*تره فرنگي که لوتئين و گزانتين دارد، براي سلامت چشم مفيد است.*اين گياه تصفيه کننده خون است.*ميزان بالاي ويتامينC در آن، سرماخوردگي را دور نگه مي دارد و به بهبود زخم ها کمک مي کند.
جواب دیں