*کره- ۵۰ گرم
*سيب زميني خرد شده- ۴۰۰ گرم
*پياز خرد شده- يک عدد کوچک
*قسمت سفيد تره فرنگي خرد شده- ۴۰۰ گرم
*آب مرغ- ۶ ليوان
*خامه- دو سوم ليوان
*شير- نصف ليوان
*نمک و فلفل- به ميزان لازم.
*سيب زميني ، پياز و تره را در کره تفت دهيد، نمک و فلفل اضافه کنيد و پس از قرار دادن يک کاغذ روغني روي سبزي ها در قابلمه را ببنديد و بگذاريد روي حرارت کم، سبزي ها پخته و نرم شوند.
*در قابلمه را باز کنيد و کاغذ روغني را برداريد. ۶ ليوان آب مرغ به سبزي ها اضافه کنيد و بگذاريد بجوشد سپس حرارت را کم کنيد و بگذاريد به مدت ۵ دقيقه به آرامي بپزد. پخت زياد، باعث از بين رفتن طعم سوپ خواهد شد.
*سوپ را در مخلوط کن به حالت پوره در بياوريد و به ظرف برگردانيد.سوپ را بجوشانيد و پس از خاموش کردن شير و خامه به آن اضافه کنيد.*به هنگام سرو، سوپ را با کمي خامه و پيازچه تزيين کنيد.
جواب دیں