انجير يکي از قديمي ترين ميوه هاست. امروزه، انجير در کشورهاي مديترانه اي که سالم ترين رژيم تغذيه اي جهان را دارند به وفور مصرف مي شود.به گزارش سايت «ehow» ، اين ميوه چه به شکل تازه و چه خشک در رنگ هاي بنفش ، سبز و قهوه اي عرضه مي شود.
*مقدار بالاي پتاسيم موجود در اين ميوه به حفظ فشار خون بدن کمک مي کند.*اين ميوه که غني از فيبر است در حفظ وزن بسيار موثر است.*برگ انجير نيز خاصيت درماني دارد و مصرف آن توسط بيماران ديابتي باعث کاهش مصرف انسولين مي شود.*انجير خطر بروز سرطان سينه را کاهش مي دهد.*کلسيم و پتاسيم موجود در آن باعث تراکم استخوان مي شود.*تريپتوفان(tryptophan) موجود در انجير، خواب آور است و اختلالات خواب مانند بي خوابي را از بين مي برد.*خوردن اين ميوه خستگي را از بين مي برد و حافظه را تقويت مي کند.*مصرف آب انجير التهاب مجراي برونشيتي را تسکين مي دهد.*مصرف انجير با شير، کم خوني را رفع مي کند.*اين ميوه خاصيت رونده دارد و براي درمان يبوست حاد مفيد است.*خوردن روزي ۳ انجير خيس شده، بواسير را درمان مي کند.*پکتين(pectin) نوعي فيبر قابل حل موجود در انجير کلسترول خون را کاهش مي دهد.*انجير کباب شده براي درمان التهاب ها مانند آبسه و کورک به کار مي رود.*به علت بالابودن ميزان آب،اين ميوه مي تواند به عنوان تميزکننده موثري براي پوست باشد و از بروز آکنه و جوش ها پيش گيري کند.*اين ميوه که غني از کلسيم است مي تواند جايگزين خوبي باشد براي افرادي که به لبنيات حساسيت دارند.*انجير به هضم غذا کمک مي کند و ناراحتي هاي مربوط به معده و روده ها را از بين مي برد.*آب انجير سبز در نرم کردن و درمان ميخچه موثر است.
منبع : روزنامه خراسان
جواب دیں