مواد لازم
ماکاروني رشته اي نازک: 225 گرم
روغن کنجد: يک قاشق سوپ خوري
روغن آفتابگردان: 3 قاشق سوپ خوري
سير: 2 حبه (خلالي خرد شود)
زنجبيل تازه (ريز خرد شود): يک تکه 2/5 سانتي متري
فلفل قرمز کوچک دلمه اي: 2 عدد (خرد شود)
کلم بروکلي: 115 گرم
ذرت درسته کوچک کنسروي: 115 گرم
قارچ: 175 گرم (حلقه حلقه خرد شود)
پيازچه: 6 عدد (خرد شود)
برگ کلم سفيد: 115 گرم (خلالي خرد شود)
جوانه ماش: 115 گرم
سوياسس: 2 قاشق سوپ خوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه
ابتدا ماکاروني را به مدت يک ربع در آب جوش جوشانده و پس از آبکش کردن، داخل کاسه اي بريزيد. سپس روغن کنجد را به آن اضافه کنيد و با استفاده از 2قاشق، ماکاروني را هم بزنيد تا کاملا به روغن آغشته شود و آن را کنار بگذاريد.روغن آفتابگردان را داخل تابه گودي بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا روغن داغ شود. سپس سير و زنجبيل خردشده را به روغن اضافه کرده و به مدت 2 دقيقه حرارت دهيد.پس از آن، فلفل قرمز، کلم بروکلي،]بروکلي و کاهش قند خون[ ذرت و قارچ را افزوده و به مدت 3 الي 4دقيقه حرارت دهيد. در طول اين مدت، مواد را مرتب هم بزنيد.پيازچه خردشده، جوانه گندم و کلم خلال شده را به مواد اضافه کنيد و حرارت دادن را به مدت 3 دقيقه ديگر ادامه دهيد. در پايان، ماکاروني آبکش شده را همراه سوياسس و کمي فلفل سياه اضافه کرده و سپس مواد را خوب با هم مخلوط کنيد. اکنون شعله اجاق گاز را زياد کرده و به مدت 2 تا 3 دقيقه ديگر حرارت دهيد تا پخت مواد کامل شود. غذا آماده سرو است.
توضيح: سوياسس، سسي است رقيق و به رنگ قهوه اي تيره که مزه اي شور دارد و در پخت غذاهاي چيني، تايلندي و مانند اينها مورد استفاده قرار مي گيرد.
نودل و سبزيجات
ستمبر 5, 2010 بذریعہ سر آشپز
جواب دیں