* روغن- ۴ قاشق غذاخوري
* برگ بو- ۲ عدد
* ميخک- ۲ عدد
* دارچين- يک تکه
*هل- ۲ عدد
* آب زعفران- يک چهارم استکان
* آب ولرم- ۲ قاشق غذاخوري
* آب- ۳ ليوان
* ميوه مغزدار (بادام هندي و يا گردو) خام- نصف ليوان
* هويج خرد شده- يک عدد
* پودر کاري- يک قاشق غذاخوري
* گشنيز تازه- مقدار لازم
* نمک و فلفل- به ميزان کافي
* برنج- ۲ ليوان
*در ۲ قاشق غذاخوري روغن، برگ بو، ميخک، دارچين و هل را تفت دهيد. بلافاصله برنج شسته شده را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا آب کاملا خشک شود.
* آب زعفران و ۳ ليوان آب به برنج اضافه کنيد و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنيد.
* در اين فاصله، گردو و يا بادام هندي را در ۲ ليوان روغن تفت دهيد تا طلايي شود، سبزي ها را به آن اضافه کنيد و تفت دهيد تا پخته و ترد شود پودر کاري، نمک و فلفل اضافه کنيد و سپس به برنج اضافه کنيد و بگذاريد کمي دم بکشد.
* به هنگام سرو برنج را با گشنيز تزئين کنيد.
جواب دیں