مواد لازم: آرد 500 گرم، مايه خمير: 8 گرم، نمك: يك قاشق چايخوري، شير ولرم: 170 ميليليتر، آب ولرم: 150 ميلي ليتر و روغن مايع: 70 گرم.
طرزتهيه: در ظرفي مناسب، آرد الك شده، نمك و مايه خمير را با هم مخلوط كنيد. سپس شير، آب و روغن را به آن اضافه كرده و هم بزنيد. بعد از اين كه مواد با هم خوب مخلوط شدند آنها را به مدت 10 دقيقه ورز دهيد و روي آن كمي آرد بپاشيد و رويش دستمالي بيندازيد تا خمير حدود 30 تا 40 دقيقه استراحت كند.
پس از گذشت زمان استراحت، خمير را يك دقيقه ورز دهيد و به شكل گلولههاي كوچكي به اندازه نارنگي به وزن 100 گرم چانه كنيد.
حالا چانهها را در سيني بچينيد و دوباره به مدت 5 دقيقه به آن استراحت بدهيد و روي آن را با دستمال بپوشانيد. سپس هر چانه را با وردنه روي سطح آردپاشي شده، نازك باز كنيد.
در اين مرحله ساج مخصوص را بدون اين كه چرب كنيد داغ كرده و خمير لواش آماده را با 2 دست از روي سطح آردپاشي شده برداشته و روي آن قرار دهيد.
پس از اين كه يك طرف آن پخت، نان را برگردانيد و طرف ديگر آن را بپزيد.
mamnon az tozihe nane lavash vali man lash injori nadidam aya nane sonatie lavash chetori mishe tahie kard sepasgozaram