مواد لازم
گوشت چرخ کرده:500 گرم
سير خورد شده:2 حبه
پياز خورد شده: 1 عدد متوسط
پودر فلفل سياه:1 قاشق چايخوري
پودر زيره سياه: يک و نيم قاشق چايخوري
پودر دارچين: يک و نيم قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز:نصف قاشق چايخوري
نمک: 1 قاشق چايخوري
نان تست: 2 عدد
تخم مرغ: 1 عدد
روغن زيتون: 2 قاشق سوپخوري
سيخ چوبي: به تعداد لازم
طرز تهيه
اطراف نان تست را بگيريد، همراه با گوشت و بقيه مواد در غذاساز ريخته به مدت 20 تا 30 ثانيه مواد را مخلوط کنيد تا مايه نرم و يکدستي درست شود. سپس از مخلوط گوشت به اندازه يک نارنگي برداشته آن را به شکل بيضي درآوريد و در ظرفي بگذاريد تا همه کبابها آماده شود سپس يک سيخ چوبي از وسط گوشت رد کنيد و اطراف محل ورود گوشت را به سمت سيخ جمع کنيد. کباب هاي آماده را حدودا دو ساعت در يخچال بگذاريد پس از اين مدت سيني کباب پز يا باربکيو را چرب کرده کباب ها را روي آن قرار دهيد. در صورت در دسترس نداشتن اين وسايل در يک ماهيتابه نچسب کبابها را با حرارت ملايم سرخ کرده و با سس کنجد ميل کنيد.
طرز تهيه سس کنجد
2 قاشق سوپخوري کنجد خام، 2 قاشق چايخوري آبليمو، 1 حبه سير له شده، 2 قاشق سوپخوري خامه، 1 قاشق سوپخوري جعفري ساطوري شده، نمک و فلفل، 1 تا 2 قاشق سوپخوري آب را با هم مخلوط کرده همرا با کباب سرو مي کنيم.
کوفته کبابي با سس کنجد
ستمبر 8, 2010 بذریعہ سر آشپز
جواب دیں