مواد لازم
گوشت مرغ پخته شده: 1/2 مرغ
قارچ خرد شده: 1 ليوان
جعفري ساطوري: 3–2 قاشق غذاخوري” يا مغز کرفس ريز شده "
سس سفيدغليظ: 1/4 ليوان
تخم مرغ: 1 عدد کامل به اضافه 1 عدد زرده تخم مرغ
آرد سوخاري يا پودر نان خشک: به ميزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه: به ميزان لازم
زعفران و ادويه کاري: به ميزان لازم
طرز تهيه
مرغ را با کمي نمک، يک عدد پياز ، کمي آب و چند برگ جعفري يا دو سه تکه ساقه کرفس بگذاريد بپزد. پس از آن گوشت مرغ را از استخوان هايش جدا کرده از چرخ گوشت رد کنيد. تخم مرغ ها را با سس سفيد مخلوط کرده به گوشت اضافه کنيد بايد حالت چسبندگي داشته باشد. قارچ را تفت داده بعد از سرد شدن به مواد بالا اضافه کرده و خوب مواد را ورز دهيد نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و ادويه کاري را اضافه کرده تا چاشني آن به اندازه دلخواه شود. از مواد به اندازه يک گرم برداشته و به صورت بيضي بايد از هر انگشت لوله کرده در آرد سوخاري غلطانده و در روغن سرخ کنيد در ظرف چيده و با جعفري و سبزيجات تزيين کنيد.
کراکت مرغ
ستمبر 9, 2010 بذریعہ سر آشپز
جواب دیں