مواد لازم
آواکادوي رسيده: 1 عدد
آب ليموترش تازه: 2 قاشق سوپخوري
روغن مايع آفتابگردان:يک قاشق سوپخوري
ذرت پخته يا کنسروي:50 گرم يا يک دوم پيمانه
گوجه فرنگي (پوست گرفته و خرد شود): 2 عدد
سير (خرد شود):يک حبه
تره فرنگي (خرد شود):يک عدد
فلفل قرمز (خرد شود):يک عدد
آب مرغ:2 پيمانه
شير:دوسوم پيمانه
تره فرنگي خلالي شده: مقداري براي تزئين
طرز تهيه:
آواکادو را پوست گرفته و ابتدا با چاقو به دونيم ببريد; البته هسته مياني آن مانع برش ميوه به صورت کامل مي شود ولي شما مي توانيد حين برش، هسته را درآورده و ميوه را 2 قسمت طولاني کنيد. سپس گوشت آن را با چاقو به تکه هاي کوچکتر ببريد. حالا با چنگال شروع به له کردن گوشت نرم ميوه کنيد. سپس آب ليمو ترش را به آن اضافه کنيد و مدتي بگذاريد بماند. روغن را در تابه بزرگي بريزيد و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و ذرت، گوجه فرنگي، سير، تره فرنگي و فلفل را به روغن اضافه کرده و به مدت 2 الي 3 دقيقه يا تا زماني که سبزيجات نرم شوند، حرارت دهيد. نيمي از اين مخلوط سبزيجات را همراه آواکادوي له شده داخل دستگاه غذاساز يا خردکن بريزيد و به قدري خرد کنيد که مخلوطي نرم به دست آيد. سپس آن را به قابلمه بزرگي منتقل کنيد. آب مرغ، شير و سبزيجات له شده و باقيمانده سبزيجات تفت داده شده را نيز در قابلمه بريزيد و 3 الي 4 دقيقه ديگر حرارت دهيد. سپس آن را به ظرف مورد نظر براي سرو بريزيد و با تره فرنگي خلال شده سرو کنيد. اين سوپ با آواکادو درست مي شود و باتوجه به اينکه آواکادو ميوه اي سرشار از ويتامين هاي مختلف- به خصوص ويتامين C- است، سوپ آن براي سرماخوردگي بسيار مناسب خواهد بود. اگر مواد لازم اين سوپ را داشته باشيد، مرحله آماده سازي مواد آن 15 دقيقه و پخت آن نيز 10 دقيقه بيشتر طول نمي کشد.
سوپ آواکادو و سبزيجات
ستمبر 15, 2010 بذریعہ سر آشپز
vere good
تشکر