* قارچ درشت و تازه- ۲۰ عدد* کره- ۲ قاشق غذاخوري
* سير له شده- ۲ حبه
* اسفناج خرد شده، بدون آب- ۲۸۰ گرم
* پنير مازارلا- يک ليوان
* پنير پارميزان- يک ليوان
* نمک و فلفل به مقدار کافي
* فر را روي ۲۰۰ درجه سانتيگراد تنظيم و روشن کنيد.* ساقه ها را از قارچ جدا و آن ها را خرد کنيد.* در کره آب شده، ساقه هاي خرد شده و سير له شده را تفت دهيد تا نرم شود، سپس اسفناج را اضافه کنيد و براي ۲ دقيقه تفت دهيد.* نمک و فلفل به اندازه لازم به مواد اضافه و قارچ ها را پر کنيد.* زير گاز را خاموش کنيد و ۲ نوع پنير را به مواد اضافه کنيد.* قارچ ها را با قسمت پر شده به سمت بالا در ظرف بچينيد و به مدت ۲۰ دقيقه و يا تا اين که قارچ و مواد پخته شود در فر قرار دهيد.
با سلام، سایتتون خیلی خوبه! میخواستم بپرسم این پنیرها رو که اسمهاشون را تو طرز تهیه انواع غذاها بکار میبرید از کجا میشه تهیه کرد. معمولا تو فروشگاهها یک پنیرپیدا میشه که اونم با عنوان پیتزا فروخته میشه!
دوباره سلام.سایت شما خیلی خوب و متنوع است . لطفاً پخت غذا در ماکرو فر را هم آموزش بدهید . چون اجاق گاز من به کابینت متصل است است و فر ندارم.با تشکر
سلام ….چشم