کباب ترش يا ترشي کباب يکي از غذاهاي معروف گيلا ني بوده که در خطه شمال ايران بسيار معروف مي باشد.
مواد لازم :
گوشت کبابي: يک کيلو
پياز رنده شده: يک فنجان
مغز گردوي چرخ کرده: نصف فنجان
جعفري سائيده: نصف فنجان
آب انار ترش: يک فنجان
نمک و فلفل: به مقدار کافي
طرز تهيه
گوشت را به قطعات کبابي خرد کنيد. سپس در ظرف گودي بقيه مواد ذکر شده در بالا را با هم مخلوط کنيد. گوشت را براي يک شبانه روز در اين مخلوط بخوابانيد. بعد آنها را به سيخ کشيده و کباب کنيد.
کباب ترش
ستمبر 30, 2010 بذریعہ سر آشپز
به به چه غذای خوش آب ورنگی …….
دست سر اشپزجدید درد نکنه …….
دست خودت درد نكنه بيا تو اين سايت كمك كن ضرر نميكني از ما گفتن
salam khaste nabashi lotfan akse ghaza va noe gooshti ro ke monaseb hast daghightar begin.tashakkor
salam tayebe jon az goshte gosfandi to shomal estefade mikonan age dos nadari az goshtai digam mishe estefade koni
سر آشپز از رب انار می تونی استفاده کنی حتما نباسد آب انار باشه.
[…] آشپزی ارسال شده توسط: admin | تاریخ ارسال: ۵ اسفند ۱۳۸۹ | بازدید: موضوع: آشپزی برچسب: ترش, کباب به اشتراک بگذارید : […]
سلام عزيزم .دستت درد نكنه . يه سري هم به دستور كباب ترش من بزن خيلي كامله .